Lammekødboller:
400 g hakket lammekød
1 æg
1 dl rasp
Salt
Peber
1 spsk Herb de provence
Lammekødet køres på røremaskinen med dejkrog.
Ægget tilsættes.
Raspen tilsættes lidt efter lidt.
Herb de provence
Og tilsidst salt og peber.
Formes til små boller, steges i rigeligt olie på en dyb pande, ikke al for høj varmes.
Panden skal også bruges til tomatsovsen.
Mens kødbollerne steges
Tomatsovsen:
Tomater (så mange du synes, gerne også dem der synger på sidste vers)
Og efterfølgende lige hvad man har i skabet.
Jeg havde løg, skalotteløg, forårsløg, en rest ajvar (peberfrugtpasta) 3-4 spsk.
Alt ned i en foodprocessor
Blendes godt
Og derefter på panden. Kødbollerne ligges til side på en tallerken.
Lidt herb de provence, salt, peber og sukker tilsættes. Og så skal den bare koges i gennem.
Jeg har heldigvis låg til min pande.
Den skal koges indtil alt er mørt og den er kogt lidt ind. Kødboller kommes i og får lige lidt varme
Pasta koges
Og der serveres, gerne med parmesan. Og rigeligt af den.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar