onsdag den 7. august 2013
Kødsovs med Pasta
Olivenolie 300 - 400 g Oksekød
Løg
Peberfrugt
Gulerødder
Squash
1 dåse tomatpuré
2 dåser hakkede tomater
Lidt hjemmelavet tomat ketchup
Herb de provence
Sød paprika
Stærk paprika
Salt
Peber
Sukker
Når jeg laver mad er det lidt på slum, det vigtigste er at det smager godt. Jeg har også problemer med at følge opskrifter.
Nå, vi kom fra kødsovs.
Denne gang startede jeg med at brune kødet, vi har lige fået ny ovn og kogeplade (induktion), det var nær gået galt. Hold op det varmer
hurtigt.
Som sagt,
Brun kødet i olivenolie
Riv gulerødder og squash, jeg brugte 3 gulerødder og 2 squash.
Kom i gryden
Skær peberfrugter i små tern
Kom i gryden efterhånden som du skærer det ud.
Tilsæt pure og hakkede tomater
Krydderier, hvad du nu har.
Chili er heller ikke dårligt, men hold igen da det skal koge ind
Koger en lille times tid med rør i gryden regelmæssigt.
Salt, peber og sukker kommer i. Hellere starte med lidt og SMAG for
Guds skyld på maden. Så det ikke bliver for meget.
Ellers kan for meget salt reddes med en ekstra dåse hakkede tomater.
Og så skal det bare småkoge/simre, mens man selvfølgelig smager undervejs.
Vi lader det koge ca. 2-3 timer. Lader det køle og så i køle skabet . Og så kan det bruges ital ugen og bare varme
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar