onsdag den 7. august 2013

Kødsovs med Pasta


Olivenolie  300 - 400 g Oksekød
Løg
Peberfrugt
Gulerødder
Squash
1 dåse tomatpuré 
2 dåser hakkede tomater
Lidt hjemmelavet tomat ketchup 
Herb de provence 
Sød paprika
Stærk paprika
Salt
Peber 
Sukker

Når jeg laver mad er det lidt på slum, det vigtigste er at det smager godt. Jeg har også problemer med at følge opskrifter. 

Nå, vi kom fra kødsovs. 

Denne gang startede jeg med at brune kødet, vi har lige fået ny ovn og kogeplade (induktion), det var nær gået galt. Hold op det varmer 
hurtigt. 

Som sagt,

Brun kødet i olivenolie

Riv gulerødder og squash, jeg brugte 3 gulerødder og 2 squash.
Kom i gryden

Skær peberfrugter i små tern
Kom i gryden efterhånden som du skærer det ud.

Tilsæt pure og hakkede tomater 
Krydderier, hvad du nu har. 
Chili er heller ikke dårligt, men hold igen da det skal koge ind

Koger en lille times tid med rør i gryden regelmæssigt.


Salt, peber og sukker kommer i. Hellere starte med lidt og SMAG for 
Guds skyld på maden. Så det ikke bliver for meget. 

Ellers kan for meget salt reddes med en ekstra dåse hakkede tomater. 

Og så skal det bare småkoge/simre, mens man selvfølgelig smager undervejs. 

Vi lader det koge ca. 2-3 timer. Lader det køle og så i køle skabet . Og så kan det bruges ital ugen og bare varme 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar