Nu er Sommerferien slut. Den hektiske hverdag starter igen.
Søndagen blev brugt til at forberede ugen, så jeg fik lavet kødsovs til den store guldmedalje.
Vi sluttede ferien med stegt flæsk på grill, ny opgravet kartofler(egen avl) og en ordentlig omgang persillesovs.
Det var en fest. Billeder må i have til gode, da knægten var træt og maden bare skulle indenbords.
Milimanden havde dog også lavet dessert. Pølser.
Dem var der bare ikke plads til, så i stedet for kødsovs om mandagen er det rykket til tirsdag onsdag. Evt rester bliver brugt i tortillas om torsdagen.
Så i dag blev det til pølsemix for drengene, tomatsalat og ostepølse til fruen. Se billede i næste indlæg.
Efter der knægten bliver de famøse 5 kg bare siddende. Hmm, gu've' om de nogensinde forsvinder. Men man har lov at forsøge og håber det bedste.
Ferien har ikke gjort meget ved formen, andet end en delleform. Men god vin og mad gør vist tricket. Men nu er jeg tilbage på pinden, så plejer det at hjælpe gevaldigt. Må ikke feriekiloerne er tabt om ikke så længe.
Knægten er i bad, så skal smutter. Skal lige nå at læse nogle sider i e-bogen Genesis af Karin Slaughter.
Jeg skylder også en del skrivning om sommerferien, men det kommer i etaper. Fik rigtig meget lækker mad og har taget billeder af det meste. Så glæd jer.
God mandag til alle.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar